Destinia Mobil
Nu tillgänglig på 20 språk!

Hotell Madison

Hotell Madison
Via Marsala, 60 - Rom - Italien
7.5 10

Poängsättningen baseras på 9 omdömen

TripAdvisor reviews
3 Baserat på 393 resenärers omdömen

Läge. Hotel Madison ligger i stadsdelen Via Marsala i Rom, nära Terme di Diocleziano, Teatro dell'Opera di Roma och Basilica di Santa Maria Maggiore. Platser av intresse i närheten inkluderar Colosseum och Forum Romanum.
Hotellegenskaper. Hotel Madison har flerspråkig personal, bokning av biljetter och guidade turer och expressincheckning. Wi-fi (avgift tillkommer) finns tillgänglig i allmänna utrymmen. Andra bekvämligheter inkluderar conciergetjänster.
Rum. De 130 luftkonditionerade gästrummen på Hotel Madison har minibar och hårtork. Förutom värdeförvaringsskåp har rummen direkttelefon. Meddelanden och avgifter:Husdjur och ledarhundar/djur är ej tillåtna.
Om inget annat anges ingår inte kostnaderna nedan i rumspriset. Om de inte ingår i rumspriset, måste gästen betala dem vid incheckning eller utcheckning. Kostnaderna kan variera beroende på bland annat vistelsens längd eller rumstypen som bokas. Vi har blivit informerade om att du kommer att debiteras följande: En skatt tas ut av staden: 2 EUR per person per natt i upp till 10 nätter.
Skatten gäller inte barn under 10 år. Vi har listat alla tilläggsavgifter som hotellet har upplyst oss om. Avgifter kan emellertid variera, exempelvis beroende på vistelsens längd och det rum du bokar. Ytterligare avgifter och depositioner kan debiteras vid incheckning eller utcheckning.

Lediga rum - Skriv dina datum för att se rum och priser

Calendario
Incheckningsdatum Avgång Nätter
    
    

Rum
Rum 1
Rum 2
Rum 3
Rum 4
Rum 5
   

Återresa

Madison hotell tjänster


Återresa

Läge för hotell Madison

Visa karta    

Återresa

hotell omdömen för Madison


Återresa
 
[X] Vi använder våra egna och tredjeparts cookies så att vi kan erbjuda dig den bästa sökmöjligheten du önskar, förbättra våra tjänster och bara visa de annonser som bäst stämmer överens med vad du föredrar. Om du håller med så fortsätt söka. Mer information