Destinia Mobil
Nu tillgänglig på 20 språk!

Hotell i Villanueva de las Torres

Sortera efter:
Bestseller

Reina Isabel

Reina Isabel

Baños de Alicun Villanueva de las Torres (Spanien) (5.52Km från Centrum)

Hotell Reina Isabel Villanueva de las Torres

Reina Isabel

Reina Isabel

Baños de Alicun Villanueva de las Torres (Spanien) (5.52Km från Centrum)

  • luftkonditionering
  • parkering
  • barnaktiviteter
  • Pool

Kartan och avstånden till sevärdheterna är endast vägledande. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella fel gällande hotellets läge.

Estación Termal de Alicún de las Torres

Ctra. de Gorafe s/n Villanueva de las Torres (Spanien) (0.24Km från Centrum)

Hotell Estación Termal de Alicún de las Torres Villanueva de las Torres

Estación Termal de Alicún de las Torres

Ctra. de Gorafe s/n Villanueva de las Torres (Spanien) (0.24Km från Centrum)

  • handikappvänligt
  • Pool
  • Restaurang
  • Mötesrum

Características de las Aguas: Sulfato-bicarbonatadas cálcico magnésicas nitrogenadas y radiactivas. La temperatura de surgencia es de 35 ºC. Indicaciones: Reumatismo, inflamatorios, degenerativos, secuelas traumáticas. Respiratorios, catarros y... [Se hela beskrivningen]

Estación Termal de Alicún de las Torres

Características de las Aguas: Sulfato-bicarbonatadas cálcico magnésicas nitrogenadas y radiactivas. La temperatura de surgencia es de 35 ºC. Indicaciones: Reumatismo, inflamatorios, degenerativos, secuelas traumáticas. Respiratorios, catarros y alergias. Digestivos, vías biliares, estreñimiento. Circulatorios. Estrés. Técnicas: Baños termales, chorro o ducha a presión, hidromasaje, baño de vapor, inhalación, aerosol, estufa, electroterapia, parafangoterapia, masajes, rehabilitación en piscina. Servicios de Alojamiento: Hotel Reina Isabel, de 2 **. Habitaciones con baño, calefacción, teléfono y TV. Las habitaciones PLUS son algo más lujosas y climatizadas. Carece de barreras arquitectónicas. Salón de estar, salita de conferencias, piscina cubierta climatizada, recepción-cafetería, comedor y ascensor. Zonas comunes climatizadas. Piscina Los Torreones (apertura de 08:06 a 14:.09): recinto de 20.000 m2 con dos piscinas termales al aire libre, una de adultos de 1.000.000 de litros y otra infantil de 100.000 litros. Este complejo se complementa con un restaurante, 2 bares, barbacoas, vestuarios, botiquín, sala de juegos y solarium.

Kartan och avstånden till sevärdheterna är endast vägledande. Vi kan inte hållas ansvariga för eventuella fel gällande hotellets läge.Välj ortVäder i Villanueva de las Torres

Dagens väder prognos


Destinia i klartext

Hotell med unika erbjudanden och garanterat lägsta pris. Vår sökmotor för hotell i visar dig de bästa priserna för att kunna hitta billiga och ekonomiska hotell i . Du kan boka direkt online, utan köer och väntetid.
Genom vår sökmotor har du tillgång till att boka alla typer av hotell i , du kan välja de bästa erbjudandena av antigen lyxhotell eller välj ett alternativ av vårt stora utbud av hotell och vandrarhem i . För att söka skriver du bara namnet på staden du vill besöka, välj ankomst- och avrese datum, välj antal gäster och rumstyp och klicka sedan på “Sök hotell”. Som tillval kan du också söka efter en viss hotellkategori och/ eller viss typ av logi, från “bara hotellrum” till “All Inclusive”.
När du väl har sökt ditt hotell i visar vi dig en lång lista av erbjudanden enligt våra kriterier, men du kan ju självklart söka på hotellnamn, hotellkategori, ungefärligt pris, eller efter betygsordning från våra användare runt om i världen. Vi visar också en kort beskrivning av boendet i för att du lätt ska kunna välja om detta hotell är rätt för dig.
Direkt i sökresultaten av billiga hotell i , kan du välja och hitta hotell med jacuzzi i rummet, till hotell med spa i för att riktigt kunna koppla av. Till exempel, en av våra vanligaste sökningar är efter hotell med pool för att kunna svalka sig under de varmaste dagarna av sommaren. Du kan också hitta andra bra sökalternativ, till exempel möjligheten att kunna söka efter handikappsvänliga hotell, eller hotell med restaurang eller internet. Du kan självklart hitta boende av olika typer av kategori, som till exempel ett 4 stjärnigt hotell i och även andra mer ekonomiska alternativ som vandrarhem i centrala delarna av .
Vi erbjuder också fördelen att kunna hitta ditt hotell på en karta över alla hotellalternativ, så att du lätt kan välja ett centralt beläget hotell eller ett hotell i ett område som intresserar dig mest i . Vi vet att många av våra kunder söker efter centralt belägna hotell eller hotell nära någon sevärdhet i , så därför kan du söka efter ditt hotell i nära en viss plats, och sen ta hjälp av våra sökfilter för att förfina din sökning.
Dessutom kan du söka efter en speciell typ av boende, till exempel ett boutiquehotell i . Om du söker efter ett hotell för att ha några lugna dagar med din partner, så har du också möjligheten att boka ett romantiskt hotell i . Vårt största intresse för dig när du söker hotell i är att erbjuda dig de bästa erbjudandena och så hög kvalitet som möjligt.
I informationen om varje hotell kan du hitta hotellets adress, om hotellet har minibar, telefon på rummet eller någon annan typ av gratis service inkluderad.
Låt vår ekonomiska hotell sökmotor hjälpa dig att hitta ditt hotell i nu!
 
[X] Vi använder våra egna och tredjeparts cookies så att vi kan erbjuda dig den bästa sökmöjligheten du önskar, förbättra våra tjänster och bara visa de annonser som bäst stämmer överens med vad du föredrar. Om du håller med så fortsätt söka. Mer information