Gå vidare till innehållet

Personuppgiftspolicy

Från Destinia S.L. Resebyrå MÄRKE: Destinia S.L., CICMA nr. 1257. Registrerat i handelsregistret i Madrid, Vol. 15.973, Folio 206, Sec. 8, sida M-270.179, med huvudkontor på Calle Gran Vía, 22 Dpdo. 4º 28013 Madrid - Spanien (hädanefter Destinia). Vi förstår att de högsta krav på kvalitet vi kräver av oss själva på varje nivå av våra produkter och tjänster utan tvekan måste även gälla för skyddet av våra kunders integritet.
Därför garanterar Destinia att vår avsikt är inte bara är att strikt följa kraven i grundlagen 15/1999 från den 13 december gällande personuppgiftsdirektiv (eller LOPD, genom sina initialer på spanska) och de förordningar som fastställts av det kungligt dekretet 1720/2007 om behandlingen av dina personuppgifter, utan att gå ett steg längre för att säkerställa och skydda din integritet i största möjliga utsträckning.

I detta dokument hittar du all information du behöver för att förstå hur vi hanterar och säkerställer din integritet.

Som ni vet, Destinia erbjuder alla typer av turismtjänster via sin webbplats. Detta är dock inte det enda verktyg vi använder för att interagera med dig. Utöver den information och de resurser som finns på hemsidan, använder Destinia andra medier för att hålla kontakten med dig och bekvämt erbjuda dig all information du begär. Därför vill vi informera dig om att denna integritetspolicy omfattar annan kommunikation utöver vår hemsida: sociala nätverk, nyhetsbrev, e-post, SMS, vår mobila app och andra befintliga metoder för kommunikation.

Eftersom vi lever i en ständigt föränderlig värld, rekommenderar vi att du regelbundet läser igenom denna sekretesspolicy för att se om vi har gjort några ändringar som kan uppmana dig att avsluta din användning av våra tjänster. Vi rekommenderar särskilt att göra så när du gör bokningar med oss.

Vad för typ av personlig information använder Destinia och varför är det viktigt att ger samtycke för att använda denna?

Det finns två sätt att använda våra tjänster: genom förhandsregistrering hos Destinia och utan förehandsregistrering hos Destinia. Om du gör din bokning utan föregående registrering Destinia kommer du dela med dig av vissa grundläggande uppgifter som krävs för tjänsten du bokar, exempelvis ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, betalningsuppgifter, namnen på de andra resenärerna, och alla annan information som är nödvändig för tjänsten. Denna information kommer att lagras eller sparas med de kriterier som anges i lagen.

Om, som vi hoppas, din relation med Destinia förlängs, är i så fall utan tvekan det bästa sättet att fortsätta att boka med oss är att att skapa ett användarkonto. Genom dina personliga inställningar kan du välja den valfria information som du vill dela med dig av i din profil utöver huvudsakliga eller obligatoriska uppgifter: namn, e-postadress, du kan erbjuda andra valfria uppgifter som kan vara användabara för att underlätta bokningsprocessen och som hjälper oss att skicka dig information som passar dina intressen.

I båda fallen har du alltid möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev utan att ha registrerat dig för ett konto eller ha bokat en resa. I sådana fall kommer du endast behöva uppge den information som vi behöver för att kunna tillhandahålla dig tjänsten.

Likaså informerar vi dig om att vi även använder Smartphone- Cookies vid den typen av access, för att förbättra din navigering och för att erbjuda produkter och tjänster som bättre kan passa dina önskemål. För vår att läsa vår Cookies policy, klicka här <a href="http://destinia.se/web/cookies">här</a>. I detta avseende, observera att vi också kan få information om dig när du använder vissa tjänster av sociala nätverk.

Varför Destinia samlar in, använder och delar dina personliga uppgifter och information?

I enlighet med den organiska lag 15/1999 av den 13 december, om skyddandet av personuppgifter, de uppgifter du uppger kommer att behandlas i en fil av personuppgifter som kallas KUND och som har Destinia som ansvarig.


Destinia kan använda dina data och personlig information för följande processer eller av följande skäl:

Bokningar: vi använder din personliga information för att behandla online bokningar, vilket innebär att vi skickar din information till vissa leverantörer och vår egen kund service avdelning.

Förbättring av våra tjänster: för att kunna ta emot dina åsikter kan Destinia möjligtvis använda din information för att be om kommentarer om din uppfattning av en viss tjänst som du bokade med oss. För att skydda din personliga information kommer inte uppgifterna som du tillhandahåller oss skickas vidare till leverantören om du inte har gett medgivande.

Vi kan även använda din information för analytiska anledningar för att kunna förbättra våra tjänster och online plattformer.

Konto administration: Vi erbjuder möjligheten att skapa ett användarkonto för vår webbsida. Vi använder informationen du uppger för att behandla detta konto. På så sätt kan du själv kontrollera statusen på dina bokningar eller genom din personliga Destinia agent, lättare slutföra betalningar, ta fördel av våra speciella erbjudanden, lättare gör bokningar och ändra personliga inställningar vilket gör att du kan skapa och dela listor, se över boende alternativ som du tittat på och din boknings historik och annan typ av information som du har delat med dig av om boenden och destinationer. Du kan även se kommentarerna som du har skrivit om platser som du har besökt och bott på.

Marknadsföring: I tillägg till marknadsföring aktiviteterna som görs av cookies (du kan läsa vår Cookie Policy här "link to cookie policy") använder vi din information för att skicka dig nyhetsbrev som är skräddarsydda din vad du gillar och för att göra marknadsundersökningar för att kunna fortsätta erbjuda din det senaste i trender och resor.

Marknadsundersökning: Ibland kan vi erbjuda dig att medverka i marknadundersökningar. Självklart delar vi inte med oss av din personliga information som vi inte kan göra anonym utan att du har gett ditt medlåtande.

Förhindring och upptäckning av bedrägerier: Inom gränserna av lagar och god tro kan vi komma att använda dina uppgifter för att upptäcka och förhindra bedrägeri, illegala eller ovälkomna handlingar.

Hur använder Destinia sociala nätverk?

Vi använder bara Facebook plugin (insticksprogram) för att uppmuntra dig till att gilla vår webbplats.

De andra alternativen för att dela information med sociala nätverk erbjuds genom enkla direktlänkar utan användning av plugins.

Med undantag för särskilda fall där du blir frågad om ditt samtycke för att hantera dina data, ingen annan användning av dina data görs genom de sociala nätverken.

Hur delar Destinia med sig dina uppgifter till tredje parter?

Under vissa omständigheter kan vi komma att dela med oss av dina personliga uppgifter till tredje parter.


Med den tjänsteleverantör som du har bokat: Som du säkert förstår, för att du ska kunna ta del av din bokning måste vi dela med oss av dina uppgifter till de relevanta tjänsteleverantörerna. Innehållet av denna kommunikation varierar beroende på din typ av bokning. Till exempel, i de fall där leverantören kräver ett kreditkortsnummer eller en deposition för att kunna ta betalt direkt för en säkerhetsdeposition, så läggs dessa uppgifter till till standard informationen på en reservation (namn, kontaktuppgifter, omdömen och inställningar).


Ansvariga av behandling av information: Det är möjligt att dina uppgifter kan skickas till externa partners av Destinia som vi har tillit för att hantera vissa frågor (t.ex. boknings hantering och betalning, frakt och administrativa förfaranden av olika slag, etc. .) på så sätt försäkrar vi att Destinia genom dessa avtal omfattas av sekretessbestämmelserna, samt de regler som följs av art.12 i grundlagen om skydd av personuppgifter för ansvariga av behandling av information.


Behöriga myndigheter: I den mån som rättssystemen gör att vi är tvugna att ha vissa rapporteringsskyldigheter, kan det vara möjligt att vi delar din personliga information och data med olika administrativa, polisiära och rättsliga officiella organ.

Hur använder Destinia kommentarerna av kunderna och informationen som du delar med dig till oss om destinationer?

Efter att ha användt våra tjänster vill du kanske dela med dig av dina intryck till Destinia och till våra andra användare. Destinia uppmuntrar att du gör det, för det är det bästa sättet för att vi ska kunna fortsätta att bli bättre.


Även om vi inte skickar dig ett frågeformulär kan du ändå lämna dina omdömen på våra forum där både Destinia och andra resenärer kan se dem.


Som en logisk följd av att skriva kommentarer på allmänna forum med offentlig tillgång godkänner du att allt innehåll på dessa, inklusive ditt användarnamn, om du skrev kommentaren på detta sätt, publiceras i de olika forum som utgörs av Destinia, både på vår hemsida, men även på sociala nätverk och mobila applikationer.

Vilka säkerhets metoder använder sig Destinia av för att skydda dina personaling uppgifter och din integritet?

Förutom vår kompletta anpassning till kraven i dataskyddslagstiftningen krävs att vi tar hand om den typen av uppgifter som behandlas, att vi alltid använder de senaste säkerhetssystemet, kryptering och åtkomstkontroll för att förhindra obehörig åtkomst och / eller missbruk av användning av personlig information. På så sätt ser vi till att tillgången till dina uppgifter kan endast utföras av behörig personal och för funktioner som tilldelats till vederbörlig.
Minderåriga

Våra tjänster är för personer över 18 år eller emanciperade minderåriga. Endast de icke-emanciperade minderåriga som kan bevisa att de har samtycke från en förälder eller vårdnadhavare får använda våra tjänster. Om så inte skulle vara fallet, förbehåller vi oss rätten att ta bort all information och avboka bokningarna själva.

Hur kan du utöva dina rättigheter av att ta hand om dina personaliga uppgifter?

Förutom den redan rekommenderade läsningen av denna sekretesspolicy kan du be om tillgång, rättelse, annullering och opposition genom att kommunicera i skrift till – inkludera en kopia av din id-handling- denna adress för Destinia på C/ Gran Via nº 22 4º dpdo. Madrid, eller på fax 0034902 196 339 eller genom att skicka ett email till atencioncliente@destinia.com.
Du kan avsluta din prenumeration på Destinias nyhetsbrev när som helst genom att klicka på länken för ""Avsluta prenumeration"", som du hittar i slutet av varje nyhetsbrev, direkt från webben genom att inkludera email adressen som du vill avregistrera här, eller på email till adressen baja-boletinofertas@destinia.com


Observera att din information kan tas bort om du så skulle vilja, om så skulle vara fallet, så finns det vissa begränsningar inom lagen av legitima rättigheter och rättsliga krav (skattemässiga, administrativa, etc.). I vilket fall informerar vi dig att om du ber att vi ska ta bort dina uppgifter betyder det inte att det sker omedelbart, uppgifterna kommer att arkiveras under en begränsad tid med begränsade tillgång för administrativa och rättsliga myndigheter.